"Az embernek kétféle attitűdje lehet az életben: az Építés vagy az Ültetés. Az építők munkája évekig is eltarthat, de egy napon véget ér. Akkor megállnak, és az általuk emelt falak szabják meg a határaikat. Az élet elveszíti értelmét, amint véget ért az építés. Ezzel szemben vannak az ültetők. Ők folyton küzdenek a viharokkal, az évszakokkal, és csak ritkán pihennek. Az épülettel ellentétben a kert fejlődése soha nem ér véget. És miközben állandó figyelmet követel a kertésztől, azt is lehetővé teszi, hogy az élet egy nagy kaland legyen számára."  /Paulo Coelho/

kert.jpg                                                                

A kert önmagában is egy folyton változó és formálódó terep,  ezért bennünket is változásra, változtatásra inspriál. Induljon hát a Kreatív Kerti Kalandozás! :)

kreatív kert mix1.jpg

kreatívkert16.jpgkreatívkert13.jpg

kreatív kerti mix33.jpg

kreatívkert15.jpg

kreatív kert mix22.jpg

kreatívkert8.jpg

kreatívkert5.jpg

                                                                                                              ....és egy igazán szemrevaló tyúkól :)

kreatívkert 18.jpg

képek forrása: https://pinterest.com/search/?q=creative+garden

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr774617961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása