Filetto 2012.06.12. 16:19

Apák napja

Az Apák Napja Magyarországon június harmadik vasárnapjára esik, idén június 17-re. Már csak 5 napunk van készülődni!!!  Egyébként ezt az ünnepet világszerte különböző időpontokban ünneplik. A megemlékezés első szervezője az amerikai Sonora Smart Dodd volt 1910-ben; apjáról emlékezett meg, aki egyedül nevelte fel hat gyermekét. Eredetileg június 5-re, az apa halálának ötödik évfordulójára tervezték az ünneplést, de a szervezés két hétig is eltartott, ezért csak június 19-én került rá sor. Az ünnepet Richard Nixon elnök nyilvánította hivatalossá.

Néhány kreatív ötlet, hogy meglepjük az apákat, nagyapákat. Kedves és stílusos dekoráció lehet egy nyakkendő-koszorú a nagy napra, és érdemes a rágcsálni valókat is "férfiasan" kínálni. Jó poén lehet az is, ha "kisütjük" Apát :) Végül pedig egy pofon egyszerű ötlet, ami évekig díszítheti a dolgozó szoba vagy iroda falát:

apák napi ajándék4.jpg

 

apák napi ajándék5.jpg

 

apák napi ötlet1.jpg

 

apák napi ötlet7.jpg

 

apák napi ötlet6.jpg

képek forrása: https://pinterest.com/search/?q=Father%27s+day

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr554583732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filetto 2012.06.12. 16:27:18

Én biztos kisütöm a Párom! :)
süti beállítások módosítása