Filetto 2013.01.23. 08:42

Húsmentes Hétfő

...Lassan egy hónapja nem fogyasztok semmit, aminek arca van :) Köszönöm, jól érzem magam! Ezidő alatt egyszer kívántam meg valami húsosat, igazából májkrém volt, de azt meg a benne található ilyen-olyan SZERek miatt már régen nem eszek. Az okokról itt írtam...

Nem sokkal ezután pedig egy érdekes videót láttam és osztottam meg a témában. Az előadó hétköznapi vega, vagyis csak hétvégén fogyaszt(gat) némi húst, így nincsenek elvonási tünetei :) Szóval lehet ezt részlegesen is csinálni, a legfontosabb az, hogy ne legyünk közömbösek és tétlenek a saját egészségi állapotunkkal kapcsolatban.

Ehhez szeretnék egy pici segítséget nyújtani a Húsmentes Hétfővel. Ennek keretében a Minabi Facebook oldalán minden hétfőn megosztom egy-egy gusztusos, laktató, egészséges és finom húsmentes étel receptjét.

Kellemes Konyhai Kalandozást kívánok! :)

húsmentes promo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr315037167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása