Annyi érdekes, formabontó és inspiráló otthonnal találkozik az ember a neten, hogy kedvem támadt őket megosztani veletek. Azt tervezem, hogy ez egy sorozat lesz itt a blogon. Nem lesz benne rendszer sem időben, sem témában...amire rádobban a szívem, azt adom tovább...

Elsőként az Egg Exbury projektet mutatom be. A Beaulieu folyó torkolatában tanyázó energiatakarékos, önfenntartó mega-tojásban Stephen Turner gyűjti a tapasztalatait ezzel az élettérrel kapcsolatban.  A parthoz rögzített tojás az ár-apály mozgásával együtt él. A projekt célja, hogy újragondoljuk, újraértékeljük az élettereinket, a figyelmünket a fenntarthatóság és a természeti erőforrások használata felé szeretné terelni.

Stephen Turner szerint az éghajlatváltozás már most módosítja a partvonalakat és élőhelyeket, emelkedik a tengerszint és csökken a szárazföld területe. Mindezek következményei nem csak a vadon élő állatok és növények, de az emberek számára is kihívást jelentenek.

tojás1_1.jpg

tojás2_1.jpg

tojás3_1.jpg

tojás4_1.jpg

tojás7_1.jpg

tojás5_1.jpg

tojás6_1.jpg

forrás: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr785798139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása