Holnap ismét Kihívások Keddje! :) A múlt keddekről ismétlendő kihívások mellett - cukormentes nap és egy zöld turmix - egy újabb feladat holnapra: kedden a vacsorát cseréld fel egy finom gyümölcs salátára! Ebben a hőségben, ez tulajdonképpen nem is igazi kihívás, inkább jutalom a nap végén :)

zöldségsali1.jpg

                                                                                                                      Nem hiszem, hogy recept kellene a gyümölcs saláták elkészítéséhez, de ha mégis, akkor ezen az oldalon rengeteget találsz.

gyümölcsalitorony.jpg

Nem feltétlenül kell ragaszkodni a hagyományos tálaláshoz - bár a gyümölcs mindenhogy jól néz ki :) Készíthetünk gyümölcs tornyot is:  vékonyra vágott alma, őszi- és sárga barack szeleteket sorban egymásra rakosgatunk, majd nyakon öntjük egy kis mézzel, végül eperrel, meggyel, szederrel, málnával, akár dióval vagy mandulával is díszíthetjük.

három mix1.jpg

                                                                                                                            Akkor kedd reggel - lehetőleg éhgyomorra - egy finom zöld turmix,   egész nap cukormentesen, és este egy nagy adag, gusztusos és egészséges gyümölcs saláta...ez így együtt már egészen jól hangzik :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr14623908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása