Szeretnél egészségesebb élni? Én IGEN!!! Az elhatározás meg van, és ez nagyon jó, de csak úgy érkezünk célba, ha nekivágunk. A hegyet is lépésenként másszuk meg, nem ugrunk fel a tetejére :) Mi lenne, ha együtt indulnánk? Tegyük meg közösen az első kicsi, "életmódváltó" lépéseket, amelyek kisebb-nagyobb kihívást jelentenek, de nem teljesíthetetlenek. Végül a sok kis lépéssel, együtt, megmásszuk a hegyet! :)
Holnaptól kezdve minden KEDD új KIHÍVÁST tartogat! Az aktuális keddi kihívást mindig előző nap, hétfőn délelőtt fogom közzétenni a Facebook oldalamon, hogy fel tudjunk rá készülni :)
Like, ha te is csatlakozol a hegymászó csapatunkhoz!

 

Az első keddi kihívás: NE FOGYASSZ HOLNAP SEMMILYEN CUKROS ÉDESSÉGET! 

jún 18 kihívások keddje 1.jpg

csokis kép az első kihíváshoz.jpg

Nem olyan szörnyű ez, mint amilyen ijesztőnek hangzik :)

Egy kis segítség hozzá:

  • a teádba, kávédba cukor helyet ma mézet csorgass (kipróbáltam, FINOM).

 

  • ha nagyon nassolnál, akkor rágcsálj kesudiót, mogyorót, mandulát, diót, tökmagot. /Sokan úgy gondolják, hogy ezeknek a magvaknak magas a kalória tartalmuk, ezért inkább mellőzik őket. Pedig nagyon egészségesek, mert magas a rost, fehérje, cink, és antioxidáns tartalmuk. A Harvard Egyetem tanulmányai szerint napi 5 dkg dió vagy mogyoró 40%-al csökkenti a szív- és érrendszeri betegségekben való elhalálozást.Ezért ajánlott a rendszeresen mogyoró, dió fogyasztása./

 

 

  • desszert és nasi helyett a mézzel vékonyan lecsorgatott gyümölcssaláta is alternatíva lehet

 

 

 HAJRÁ! SIKERÜLNI FOG! :)

(Jövő kedden ez már simán menni fog, és érkezik hozzá a következő kihívás.)

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr724595156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása