Filetto 2012.07.08. 08:22

Rend a kertben

A kert és a munka együtt jár :) Én szeretek kertészkedni, teljesen kikapcsol...és szeretem látni és enni a munkám gyümölcsét.

A kerti munkához eszközök, szerszámok is kellenek - bár van amihez elég a két kezünk -, és ezeket érdemes praktikusan és esztétikusan tárolni. Néhány ötlet:

kerti szerszám11.jpg   kerti szerszám15.jpg                   kerti szerszám8.jpg  kerti szerszám5.jpg  kerti szerszám6.jpg  kerti szerszám10.jpg  kerti szerszám4.jpg                                                                                                                                ...és ha dolgozni már nem tudunk velük, akkor is jók még valamire, szárnyalhat a fantázia és indulhat az alkotás!!!

kerti szerszám13.jpg  kerti szerszám7.jpg   kerti szerszám3.jpg  kertiszerszám0.jpg

kerti szerszám14.jpg kerti szerszám9.jpg

/képek forrása: pinterest/

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr164635524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása