Filetto 2013.01.07. 17:13

Hétköznapi vega

pulyka2.jpgSokan vannak, akik túlságosan drasztikus lépésnek érzik  megválni a húsos fogásoktól. Persze őket is elérik az információk, tisztában vannak tényekkel, szeretnének egészségesebbek lenni, de lemondásként tekintenek a változtatásra. Vannak, akik ilyenkor a táplálékkiegészítőkhöz fordulnak...

"Az elmúlt 20-30 évben végigkísérhettem a táplálékkiegészítők iránti érdeklődés robbanásszerű növekedését. Napnál világosabbá vált, hogy miért fejlődött ilyen óriásira a táplálékkiegészítőket gyártó iparág. A hatalmas profit kiváló ösztönző, a legújabb kormányzati döntések pedig kikövezik az utat a piac további bővülése felé. Mindezeken túl  a fogyasztók nem szívesen mondanak le megszokott ételeikről, néhány kiegészítőt bekapva igyekeznek megnyugtatni a lelkiismeretüket afelől, hogy nem nézik tétlenül étrendjük esetleges káros hatásait..Ilyenformán a sok milliárd dolláros táplálékkiegészítő-iparág a táplálkozási környezet részévé vált, s a vásárlók nagy többsége abban a tévhitben él, hogy a pénzéért egészséget vesz." (1)

...és vannak, akik kreatívak :) Nem is rossz az alábbi ötlet..Érdemes rászánni 4 percet...

1. T.Colin Campbell, PhD és Thomas M. Campbell II.: Kína-tanulmány 263. oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldsegturmix.blog.hu/api/trackback/id/tr345003560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása