2012.07.10. 13:26
Napraforgómagos szódás kenyér
A neten bóklászva találtam egy élesztő nélküli kenyér receptet, amihez hasonlót már régebben készítettem, de ez most egy kicsit más. Az alapreceptet egy picit módosítottam.
Gusztusos, egészséges és finom, de ne a bolti kenyér állagára számítsatok :)
Amit beletettem:
100 g teljes kiörlésű rozsliszt
100 g teljes kiörlésű tönkölybúza liszt
250 g graham liszt
1 teáskanál tengeri só
3 deci langyos víz
Reggelire sült cékla szívekkel ettem :)
Remélem Anya, neked is ízlett! :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.